Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
I Informacje o postaci.
1. Nazwa postaci: Tsutsukakushi
2. Poziom postaci: 74
3. Klasa postaci: Mag
4. Reputacja: 387k (zielony nos.)
5. Posiadane EQ:
Prawa ręka: Duszy u5+5
Lewa ręka: miotacz zaklęć mroku u6+5
Strój: Kryształka u5+5
6. Posiadane karty SP:
SP1: 18j
SP2: 67j+4
SP3: 18j
SP4: 21j+0
SP5: 50j+5
SP6: 35j+1
SP7: brak
SP8: 82+9
Karty dodatkowe (tj. pajama, kurczak, etc.): Bida w domu
II Informacje o graczu.
1. Imię: Adam
2. Wiek: 19
3. Kilka słów o sobie: Jestem (a w sumie dopiero będę) studentem Mechatroniki. Jestem osobą która lubi się śmiać i pożartować dosłownie ze wszystkiego. Pochodzę z dosyć dużej metropolii koło takiej wiochy zabitej dechami zwaną "Łódź". Jestem też beznadziejny z pisania wszelakich rozprawek, wypracowań i innego shitu więc więcej informacji tu nie będzie, życie xD
III Informacje dodatkowe.
1. Jak długo grasz w Nostale: 7 lat z przerwami
2. Twoja aktywność w grze: Zdarzy się, ale nie mam jakiegoś grafiku
3. Czy posiadasz i używasz Teamspeak'a: wierzący niepraktykujący
4. Poprzednie postaci: tancerzostrza i wiele nic nie znaczących postaci
5. Poprzednie rodziny (nazwy i powody odejścia): ~Casual~ z powodu małej aktywności i jakaś mniejsza famka z powodu wodogłowia zarządu
6. Czego szukasz w fam: koksu, dziwek i alkoholu, ale tutaj raczej jakiejś miłej interakcji z ludźmi
7. Dlaczego akurat LamiaScale: Ponieważ mama mówi że jestem już duży i mogę sam podejmować decyzje, poza tym miło się z wami rajduje
Widzę że jesteś osobą z dużym poczuciem humoru i według mnie dobrze, tylko w tym podaniu za dużo sobie żartujesz. Mam neutralne zdanie na ten temat, może gdybyś napisał jeszcze raz z mniejszą ilością żartów
Neutralny
Zastrzezen nie mam aczkolwiek, mozna troszke nad SP popracowac.
U Nas TS jest wymagany, wiec na Rajdach czy Lod bedziesz musial go 'praktykowac'.
A tak oglonie, to mi pasi
Jestem na Tak (nie słuchaj ich oni tylko straszą!!)
Plusy:
+jako takie doświadczenie w grze
+widać że człowiek pozytywny
+repa jak na lvl nawet niezła (chociaż ja mam taki sam lvl i niebieskiego nosa)
+wiek
Minusy:
-eq
-sp
-dodatkowe sp
-słabo napisane podanie jeśli chodzi o autoprezentacje
-niepotrzebne wstawki w podaniu (chodzi mi np. o punkt 6 w informacjach dodatkowych "koks,dziwki,alkohol")
-ts ponad wszystko
Podsumowanie:
Jestem na nie, słabo napisane podanie pod względem informacji o sobie, które są moim zdaniem wyznacznikiem dobrego podania na równi z podejściem do TeamSpeak'a.
Decyzją rozstrzygającą będzie rozmowa na Ts3, bo musimy jeszcze Ciebie posłuchać. Jestem na tak, aczkolwiek mam uwagi
Ogólnie spoko, tylko... no TS. Wolałabym, mimo wszystko, więcej praktyki w tej kwestii. Będziesz na grze - pisz do kogoś z zarządu, zaprosimy Cię na TSa gdzie troszkę porozmawiamy.
Na chwilę obecną jestem bez zdania.
Zamykam, jeśli się zdecydujesz daj znać.
Strony: 1
Wątek zamknięty