Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
I Informacje o postaci.
1. Nazwa postaci: xXmalaczXx
2. Poziom postaci: 90 (+1)
3. Klasa postaci: Wojownik
4. Reputacja: Blue Elita
5. Posiadane EQ: A wiec 2 lata temu konto mi zostało wyczyszczone. Ale jednak teraz chciałbym wrócić do gry i w tej chwili zbieram kasę na nowe EQ. Gram znowu od 4 dni i narazie mi się udało uzbierać 59KK.
Prawa ręka: Dobry +10
Lewa ręka: /
Strój:/
6. Posiadane karty SP:
SP1: 21j +0
SP2: 40j+3
SP3: 64j+3
SP4: 45j+2
SP5: 13j+0
SP6: 87j+1
SP7: 31j+2
SP8: /
Karty dodatkowe (tj. pajama, kurczak, etc.):Pirat +13
II Informacje o graczu.
1. Imię: Mam na Imie Alex
2. Wiek: Mam lat 17
3. Kilka słów o sobie: Nazywam się Alex, mam 17 lat pochodzę z Niemiec i jestem dość aktywny na Komputerze. Gry w które Aktualnie gram to NosTale, Heroes Of The Storm, osu! i CS:GO. Moje ,,Hobby'' to jest chodzeniem na Śilownie, by tam zyskać ,,Czysty umysł''. Lubie się śmiać i myślę że mam wysokie poczucie Humoru :D
III Informacje dodatkowe.
1. Jak długo grasz w Nostale: Gram w Nostale od 8 lat.
2. Twoja aktywność w grze: Codziennie spędzam około 6-8 Godzin w Nostale.
3. Czy posiadasz i używasz Teamspeak'a: Posiadam i używam TeamSpeak'a
4. Poprzednie postaci: Łucznik Lvl 88
5. Poprzednie rodziny (nazwy i powody odejścia): Fochacze a powód odejścia to ze zostałem okradziony i przestałem grać.
6. Czego szukasz w fam: Ponieważ chciałbym szybciej zarobić na nowe EQ za pomocą Rajdy Glacowe lub i tez Limity.
7. Dlaczego akurat LamiaScale: Będę szczery, nie wiem :D Wygląda na bardzo Ogarniętą Famke i bardzo chciałbym zostać jej Członkiem.
Podanko ładne, spoko aktywność, je*** eq
Jestem na Tak
Fajnie żebyś odzyskał chęci do gry, a myślę że famka jest w tym dość istotną częścią. TS jest, aktywność jest... no ja jestem za tym by dać Ci szansę.
Ja jestem na tak. Doświadczenie w tej grze masz co jest jak najbardziej na plus.
Co do eq to tylko kwestia czasu i tak samo z sp(sam lepszych nie mam Keppo).
Chociaż pewnie skończy sie tak że będziesz w fam tak długo aż nie zarobisz na
nowe eq ale co chociaż będzie wiecej DMG na bossach i rajdach.
Ja tradycyjnie na nie
Jestem za przyjęciem w.w gracza na okres próbny. Jeśli okaże się, że jesteś równie popierdolony jak ja, to możemy się dogadać. Pozdrawiam.
Jestem na tak za sam 90 lvl - na tym lvlu jest bardzo łatwo zarobić więc jak najbardziej, poza tym repa spoko, jesteś aktywny także kwestią czasu są lepsze sp oraz eq
Mi Pasi
Zmaykam
Strony: 1
Wątek zamknięty